Het tweede seizoen van de schaakclub "Schaak maar raak!" is op 5 juni afgesloten met een zeer geslaagde slotavond. Maar binnen een week kwamen er vragen of er in de tussentijd naar de start van het derde seizoen in september niet af en toe toch geschaakt kon worden. Nu liep ik ook al enige tijd rond met plannen om "zomeravond-schaak" te introduceren, dus dat kwam mooi uit.

Daarom zal bij voldoende belangstelling op dinsdag 19 juni de eerste avond "zomerschaak" plaatsvinden. Deze avond wordt gehouden in het gebouw van CBS Rehoboth te Oldekerk en de avond start om 19.00 uur.

Deze avond is vrij toegankelijk voor iedereen met belangstelling voor het schaakspel, zowel jong als oud en het is dus bijvoorbeeld ook een prachtige gelegenheid voor ouders om met hun kinderen te komen schaken. Ook mensen die nog niet kunnen schaken maar dit wel graag zouden willen leren zijn van harte welkom. Wie al kan schaken kan misschien iets bijleren of gewoon lekker schaken tegen een ander. 

Maak een praatje, speel een partijtje .... het doel is dus vooral om samen een gezellige avond te hebben!

Ken je iemand die het misschien wel leuk lijkt om een avondje te schaken, vertel die persoon dan over "zomerschaak" op dinsdag 19 juni.

Hopelijk tot ziens op 19 juni!

[UPDATE] 

Na het succes van de eerste avond Zomerschaak komt er een vervolg op dinsdagavond 26 juni om 19.00 uur wederom in het gebouw van CBS Rehoboth te Oldekerk.

chessqueens