Schaakpromotie

Schaakpromotie

De tweede peiler van Schaak maar raak! Academy is het promoten van het schaakspel. Bijna overal op de wereld wordt geschaakt, maar dat wil nog niet zeggen dat ook iedereen kennis heeft gemaakt met het schaakspel. Uit mijn eigen ervaring (en die van vele anderen) weet ik wel dat het schaakspel je laat kennismaken met vele anderen. Schaken verbind mensen en daarom wil ik ook graag het schaakspel promoten en onder de aandacht brengen.

De wijze waarop ik het schaakspel promoot heeft vele vormen, zo verzorg ik schaaksimultaans, maar schrijf ook artikelen voor websites en kranten. Tevens ben ik altijd zoekende naar originele manieren om jong en oud op een leuke manier kennis te laten maken met het schaakspel dit resulteerde onder andere in enkele schaakmagazines (gratis te downloaden) en een aantal bijzondere schaakvarianten waaronder het zelf bedachte Rekenschaak

Een andere manier waarop ik het schaken promoot is door mijn activiteiten voor Chessity. Voor deze digitale leermethode ben ik "Schoolschaakambassadeur" en "Chessity Expert". Bij diverse bijeenkomsten en presentaties van Chessity heb ik als spreker mijn ervaringen en visie mogen delen.

Neem vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.op als u meer wilt weten over de mogelijkheden van een promotionele activiteit rondom het schaakspel.

chessqueens