In het verleden heb ik heel ambitieus een aantal omvangrijke digitale schaakmagazines in elkaar gezet en hier gratis als download aangeboden. Mijn drukke werkzaamheden maken het echter onmogelijk om dergelijke tijdschriften met een regelmaat te maken. Toch kreeg ik nog regelmatig de vraag naar nieuwe uitgaven en daarom heb ik besloten om het in een gewijzigde opzet te proberen. Het is mijn bedoeling om Schaakpraat iedere twee maanden te laten verschijnen.

Schaakpraat bevat voor een deel informatie over mijn eigen activiteiten en het schaken bij mij in de regio en daarnaast algemene schaakpraat waar iedereen plezier aan kan beleven. Iedereen mag Schaakpraat uitprinten en vermenigvuldigen mits volledig en zonder wijzigingen aan te brengen. Het verspreiden mag ook digitaal, maar ook dan alleen in ongewijzigde vorm.

Ik hoor heel graag reacties op deze eerste Schaakpraat zodat ik een volgende uitgave eventueel wat kan aanpassen.

Veel plezier gewenst met de maart/april uitgave van Schaakpraat, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen als ik heb beleefd aan het maken ervan.

Je kunt alle gratis magazines (inclusief Schaakpraat) vinden via de menukeuze "Spelen&Leren" en dan de keuze "Downloads".

chessqueens