Koningsmatch2018 simultaanNa een zeer geslaagde eerste Koningsmatch vorig jaar zal er dit jaar wederom een Koningsmatch plaatsvinden in de Raadzaal van de gemeente Grootegast.

Bij deze Koningsmatch nemen jeugdige schakers en schaaksters het in een schaaksimultaan op tegen Huub van der Logt (Schaak maar raak! ACADEMY). Evenals vorig jaar wordt de Koningsmatch gespeeld op de woensdag voor Koningsdag en dat wil zeggen dat de Koningsmatch dit jaar zal plaatsvinden op woensdag 25 april van 13.30 - 15.30 uur.

Deze jaarlijkse Koningsmatch is een initiatief van Huub van der Logt in samenwerking met de gemeente Grootegast en is onderdeel van diverse activiteiten om het schaakspel, met name bij de jeugd, te promoten. De feestelijke opening van de Koningsmatch zal dit jaar worden verricht door wethouder Mark de Haan.

Aanmelden is mogelijk bij Huub van der Logt (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), maar wacht niet te lang want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ouders, familie en vrienden zijn van harte welkom om op de publieke tribune de schakers en schaaksters aan te moedigen.

 

chessqueens